Ny hjemmeside…

Da har jeg laget ny hjemmeside til oss med eget domenenavn, håper den er oversiktlig og at det blir kjekt å “surfe” litt rundt her. Har en del utstillingsresultater som skulle vært ført inn, men har valgt å bare plukke noen høydepunkter fra 2008-2012. Resultater for 2013 er oppdatert. Husk å oppdatere ny adresse til websiden vår 😉

Then I created a new website for us, hope it is clear and it is nice to “surf” a bit around here. Have some show results that should have been brought in, but opted to just pick a few highlights from 2008-2012. Results for 2013 have been updated.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s