Trippelutstilling i Skien…

Først og fremst vil jeg skryte av et flott arrangement, alt var veldig flott tilrettelagt både for oss som kom med bobil og de med vogner. Området var veldig ryddig og oversiktlig, flotte ringer med KORTKLIPPET gress! God stemning ble det jo også i så flott sommervær 🙂 Vi kjørte onsdag og hadde en overnatting på Haukeli, en kjempeflott tur over fjellet…hundene storkoste seg og synes deilig kaldt fjellvann smakte utrolig godt 🙂 Vi må virkelig skjerpe oss, ser jo nå at vi skulle tatt MYE mer bilder…men det var noe som skjedde hele tiden liksom :-s 3 dagers utstilling er greit, men man blir sliten både oss på 2 og de på 4 😉 På turen var Fancy, Collin og lille Zandher med, Zandher har hatt en kjempetur med masse inntrykk og opplevelser. Han har oppført seg så fint hele turen, og kan vell regnes som stueren nå 🙂 Han reiser til sin familie over neste helg. Collin var meldt alle tre dager, Fancy hadde jeg bare meldt søndag, da det er lenge siden hun har vært i ringen var jeg usikker på om jeg ville stille henne… men ettersom dagene gikk koste hun seg og ville gjerne trene…så jeg stilte henne og hun viste seg så flott at hun ble BIR og ny Norsk Utstillings Champion 🙂 (bilder kommer)

Her er resultatene våre fra Trippelutstillingen i Skien 2013:
Fredag 26.07.13 – NPPK – Dommer Michael Clancy
Happy Friend`s Zplendid Copy –  CK, RES CERT, 2BHK
Lørdag 27.07.13 NMHK – Dommer Sonia Pagani
Happy Friend`s Zplendid Copy –  CK, 3BHK
Søndag 28.07.13  – NMK –  Dommer Catherine Lebret
Lekkerbisken`s Miss Showgirl -CK, CERT, Championat, 1 BTK, BIR
Happy Friend`s Zplendid Copy –  CK, CERT, 1BHK, BIM
Her er noen bilder fra Skien, BIR og BIM bilder er ikke klare ennå…

skien 2013 025 skien 2013 026 skien 2013 046
skien 2013 001 skien 2013 003

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s