The girls are 4 weeks old, new pictures!

Da er sidene til valpene oppdatert med noen nye bilder, det er en god utvikling på jentene de vokser og trives. Lotta er en fantastisk mamma som helst er i nærheten av de små hele tiden. Skal prøve å filme de små nå når de begynner å bli litt mer aktiv, en spennende tid nå fremover…både for oss og dem 😉

Puppies pages have been updated with some new images, it is a good development for the girls they grow and feel good. Lotta is an amazing mom who is always near the puppies all the time. I’ll try to shoot the little now when they start to get a little more active, exciting times ahead now … for us and them;-)

an_cavlinje

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s