Show news…

Da er “Show” siden vår oppdatert fra siste utstilling som var i Førde 😉 De neste utstillingene blir på Vestkanten og NKK Drammen… så får vi se om vi tar turen til Trondheim hvor det er Rasespesial og NKK utstilling 🙂

silya-hjemmeside
Our website is updated from the last exhibition that were in Forde😉 The next exhibition will be on Vestkanten and NKK Drammen … so we’ll see if we make the trip to Trondheim where there is Breed Special and international show 🙂

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s