Show news…

Da har vi vært en tur til Trondheim på dobbelutstilling, turen gikk kjempefint både frem og tilbake. Lørdag var det NKK på Leangen, Søndag måtte vi kjøre et lite stykke til for å komme til Vikhammer Camping der rasespesialen skulle være. Nydelig vær hadde vi fra vi reiste, så dette ble en koselig tur med utstilling og grilling på kveldstid sammen med resten av Havanais folket som var på plassen. Flott arrangement hvor alt var til rette lagt på beste måte, tusen takk for oss og så gleder vi oss masse til neste års rasespesial 🙂

Resultater fra Trondheim finner du ved å klikkeher

god sommer

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s