Some news…

g25Da er vi kommet i gang med årets utstillinger, vi startet med Nordhordland Hundeklubb. Jeg stiller bare Collin nå da Silya er i pelsskifte og Lotta må ha litt mer tid på seg når det gjelder pels etter valpekullet hennes. Hun har vært en fantastisk mor, 5 flotte valper har hun oppdradd med stødig pote 🙂

Jack Frost og Jo-Ann blir her en stund til, begge ser lovende ut så jeg håper å finne noen utstillings interesserte der ute 😉 Vi har fast trening i Knarvik en gang i uken (garasjeanlegget), så bor du i Bergen eller omegn vil du få mulighet til å trene sammen med en kjempe fin gjeng 🙂 Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! Kontaktskjema finner du her >https://tjelland.net/about/

Oppdatert ; Show results

Then we have started with this year’s exhibitions, we started with Nordhordland Hundeklubb. Great result on Collin 😉

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.