Some news..

Da har Jack Frost fått seg et nytt godt hjem, han har funnet seg godt til rette og er så heldig som har en av samme rase som selskap + den nye matmoren sin da, som synes Jack er en harmonisk og glad gutt 🙂 Vi ønsker dere masse lykke til!
hund_075

Til helgen er det NKK utstilling i Bergen (Bønes) da skal jeg stille Collin og Silya, Joanna skal også være med for første gang, blir spennende å se hvordan hun takler en sånn stor utstilling, med selskap av pappa Collin og Silya så tror jeg det går kjempefint… vi gleder oss 🙂

This weekend it is NKK show in Bergen. Collin and Silya shall in the ring, Joanna will also be involved for the first time will be exciting to see how she handles such a large exhibition, with the company of Collin and Sily I think it goes fine we rejoice🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.