Planned litters 2016…

puppies 2016-website
Vi gleder oss masse til denne kombinasjonen, Dino forelsket jeg meg i på rasespesialen på Frya i 2015, han ble 2BHK og fikk også Championatet sitt der. Han er en rolig og sindig type med masse god utstråling, de er veldig typelike disse to, så jeg tror å håper på at dette blir en god kombinasjon.
Jeg ønsker at Silya skal få Championatet sitt før paring, hun mangler bare et lite Cert så det skal ikke være så vanskelig å få på henne innen den tid. Som det ser ut nå så vil valpene komme i desember, fine julepresanger i år også 😉
Tusen takk til Bente & Frank (Diltedotten kennel) for at vi kan låne denne vakre gutten!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s