Planned litters is updated!

Da har jeg endelig fått lagt ut bilder av siste valpekull, vi fikk 3 jenter og en gutt, dessverre mistet vi den ene tispen tidlig, nå er valpene blitt 7 uker, de er tøffe,kosete og veldig klar for nye utfordringer. Valpene vil være leveringsklar etter 27 januar.

PLANNED LITTER

Foreløpig har vi Tjelland’s Miss Lilly ledig for rett hjem, hun er en herlig glad og tillitsfull jente, hun veier ca. 1350 gram nå ved 7 ukers alder, hun var også først ut av valpekassen 😉 …hun er supersosial og er alltid klar for oppmerksomhet og kos ❤
Ved interesse les vår valpeinfo, send oss i første omgang en henvendelse med opplysninger om dere, kjennskap til hund, arbeidsforhold, hvor dere bor, hva dere tenker om et godt hundehold osv.
*Ønsker du hund til utstilling eller bare til kos?? Vi setter pris på at dette er godt gjennomtenkt på forhånd, da vi selvfølgelig ønsker at en lovende valp også blir vist frem i ringen og at den også vil bli vist frem som voksen.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon
på mobil : 48065712
eller mail: kennel-tjelland@outlook.com

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s