Puppy page

10 uker 019Ønsker du valp??

Du er velkommen til å ta kontakt om du ønsker valp fra oss, om du i første omgang sender en mail så ønsker vi å vite litt om din arbeids-situasjon, familieforhold, eventuell erfaring med hund osv. gjerne også hvorfor du ønsker deg en Bichon Havanais.
Vi ønsker at eventuelle valpe-kjøpere leser om rasen på forhånd. Det er alltid viktig å sette seg inn i hva som kjenne- tegner rasen dvs lynne, aktivitetsbehov, sykdommer, pelsstell osv.
Informasjon om rasen finner du på siden som heter “Bichon Havanais”, der finner du også info om helse, stell og pleie, en side som omhandler unghunden er også verdt å lese 🙂

Ønsker du hund til utstilling eller bare til kos?? Vi setter pris på at dette er godt gjennomtenkt på forhånd, da vi selvfølgelig ønsker at en lovende valp også blir vist frem i ringen og at den også vil bli vist frem som voksen.

Vi ønsker selvfølgelig å plukke rett hund til rett eier, så vi velger ikke ut hvilken valp som skal til hvem før ca. 7ukers alder.
Våre valper flytter fra oss med valpepakke. Det vil si at de får med seg noe av det utstyret de trenger for en god start i nytt hjem… god børste og bartekam, teppe, kosedyr, tyggebein, fòr. I tillegg til dette er valpen selvfølgelig chipmerket, vaksinert og har helseattest og stamtavle. Den får også med seg sin egen mappe med utfyllende informasjon om valpens utvikling, stell og pleie og kjøpekontrakt.

Bichon Havanais er en herlig liten selskapshund, men man må være klar over at det følger med en god del pelsstell.
Men er man flink å venne den til stell fra første dag valpen kommer i hus, så pleier dette å gå veldig fint. Faste rutiner letter mye av arbeidet, under pelsskifte går vi stort sett over hundene våre hver dag og ellers så bades de ca. hver 14 dag, pelsen holdes da i bedre kondisjon og det er lettere å holde unna tover og floker. Mer om pelsstell kan du lese på siden som heter …se >> Bichon Havanais.